Projekt

Säljstart inom kort för lägenheterna i blivande Bostadsrättsföreningen Rödbetan 1!

Förstaden har valt att samarbeta med Rätt Hem. Fastighetsmäklare Katarina Lidén kommer att ansvara för förmedlingen av bostadsrätterna i Brf Rödbetan 1. Varmt välkommen att kontakta Katarina för mer information om projektet.

Föreningen kommer att omfatta tre huskroppar med tre bostadsplan samt källarplan med garageplatser och teknikutrymmen. Av de 45 lägenheterna är nio tvåor. Resterande lägenheter är treor på 80 kvm respektive 90 kvm. De större lägenheter har valmöjlighet mellan tre eller fyra rum och kök. Samtliga bostäder har generöst tilltagna balkonger. Loftgångarna är extra breda för att erbjuda möjlighet för att kunna nyttjas för cafébord.

Bostädernas utformning smälter in i det befintliga landskapets natur och kommande bebyggelse. Modern teknik och kvalitativa materialval samt konkreta miljömål både vid produktionen och driften av byggnaderna eftersträvas. Byggnadernas fasader färgsätts för att ge ett individuellt men harmoniskt intryck. Solceller integreras på taken för att bidra till den låga driftskostnaden och den låga miljöpåverkan.

Det nya området Maglehill ligger i Höörs västra del, utmed Maglasätevägen och Per Nils Väg. Här planeras en ny stadsdel med bland annat förskola, skola, idrottshall och äldreboende. Det natursköna läget i kombination med det korta avståndet till centrum och de moderna bostäderna ger ett bekvämt och exklusivt boende.

Pris: 1 550 000 kr – 2 585 000 kr
Avgift: 2 577 kr – 4 213 kr
Boarea: 55 kvm – 90 kvm
Inflyttning planeras: Q2 2024

Säljstart inom kort!

Redan nu går det utmärkt att göra en intresseanmälan till katarina@ratthem.com

Blivande Brf Rödbetan 1 är en del av det nya området Maglehill.
Byggnaderna uppförs med hållbarhet och låg miljöpåverkan i fokus. Arkitekt Boris Wall har ritat byggnader som smälter in i det befintliga landskapets natur och kommande bebyggelse. Här kombineras modern teknik med högkvalitativa materialval. Projektet arbetar med konkreta miljömål både vid produktionen och driften av byggnaderna.

Att bo i bostadsrätt är en smart mix av ägande och gemensamma lösningar. Du som bostadsrättsinnehavare ansvarar för inre skötsel och underhåll men föreningen tar ansvaret för allt utanför bostaden – fasad, fönster, tak, trappuppgång och utemiljö. Det är en bekväm boendeform jämfört med en villa, men till en rimligare månadsavgift i förhållande till en hyresrätt.