BRF Rödbetan 1

Kontakt

Blivande bostadsrättsföreningen Rödbetan 1 omfattar tre huskroppar med tre bostadsplan samt källarplan med garageplatser och teknikutrymmen. Av de 45 lägenheterna är nio tvåor. Resterande lägenheter är treor på 80 respektive 90 kvadratmeter. De större lägenheter kan även fås som fyra rum och kök. Samtliga bostäder har generöst tilltagna balkonger. Loftgångarna är extra breda för att erbjuda möjlighet för att kunna nyttjas för cafébord. Observera att loftgången inte upplåts med nyttjanderätt.

Byggnadernas fasader färgsätts för att ge ett individuellt men harmoniskt intryck. Solceller integreras på taken för att bidra till den låga driftskostnaden och den låga miljöpåverkan. Bilderna och planritningarna är försäljningsmaterial och kan komma att ändras mot slutligt utförande.

Blivande Brf Rödbetan 1 är en del av det nya området Maglehill i Höör.

Byggnaderna uppförs med hållbarhet och låg miljöpåverkan i fokus. Arkitekt Boris Wall har ritat byggnader som smälter in i det befintliga landskapets natur och kommande bebyggelse. Här kombineras modern teknik med kvalitativa materialval . Projektet arbetar med konkreta miljömål både vid produktionen och driften av byggnaderna.

Se våra lägenheter